Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

EKΘΕΣΗ στην Πινακοθηκη


Τέχνη για όλους από ύφασμα…

Υλικά όπως το ύφασμα, το σύρμα και το αλουμινόχαρτο μπορεί να μην αποτελούν συνηθισμένες πρώτες ύλες για έναν καλλιτέχνη αλλά συνδυασμένα με το πρωτοποριακό υλικό Paverpol μπορούν να επιφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Εάν επισκεφτείτε την ομαδική έκθεση των επτά καλλιτεχνών θα εκπλαγείτε από τις δυνατότητες που προσφέρει το συγκεκριμένο υλικό.

Ανθρώπινες φιγούρες, γοργόνες, πτηνά, λάμπες, δέντρα ακόμα και ένας δράκος είναι κάποια από τα δημιουργήματα που παρουσιάζονται σε αυτή την ασυνήθιστη έκθεση.

Το Paverpol είναι κάτι παραπάνω από ένα σκληρυντικό υφασμάτων αφού συνδυάζεται με οποιοδήποτε φυσικό υλικό για την δημιουργία αγαλμάτων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Δημιουργήθηκε από μια ομάδα καλλιτεχνών στην Ολλανδία και σε διάστημα δέκα χρόνων έχει διαδοθεί σε πολλές χώρες του πλανήτη. Τα προϊόντα της σειράς Paverpol περιλαμβάνουν βερνίκια, χρώματα, διάφορα υφάσματα και άλλα βοηθητικά υλικά. Όλα είναι ασφαλή για το περιβάλλον και τον άνθρωπο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από παιδιά.

Αποκλειστική αντιπρόσωπος των προϊόντων Paverpol στην Ελλάδα, με έδρα την Κέρκυρα, είναι η καλλιτέχνης και ζωγράφος Κάρλα Μπέλλου. Η Κάρλα Μπέλλου εμπνεύστηκε από τις πολλαπλές δυνατότητες του Paverpol και το προωθεί σε όλη την Ελλάδα μέσω σεμιναρίων αλλά και διαδικτυακά.

Τα έργα θα εκτεθούν στην αίθουσα τέχνης που βρίσκεται στο κήπο των παλιών Ανακτόρων (Πινακοθήκη Δήμου Κερκυραίων)

Εγκαίνια της έκθεσης 16/7/2010 και ώρα 19:00 μ.μ

Η Έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από 16/7/2010 μέχρι 31/7/2010

Ώρες λειτουργίας: 10:00 π.μ έως 19:00 μ.μ

Κάρλα Μπέλλου

Ειρήνη Πέννα

Anna Jones

Lonneke Korpershoek

Mirjam Mulder

Caroline Philp

Sylvie Ballenweg


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Κερκυρα
Η εφημεριδα της Κερκυραικης Εικαστικης Ενωσης. Επιμελεια Υλης: Η.Μεταλληνου