Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ευχαριστω...

Βαθειά συγκινημένος Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου έναν έναν και ολους μαζύ , τους υπέροχους αυτους ανθρώπους και συνοδοιπόρους μου στον ωραίο δρόμο της Εικαστικής Τέχνης κάνοντας με να αισθάνομαι υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη που μου εμπιστέφθηκαν την θέση που κατέχω σήμερα σαν πρόεδρος της ΕΙ.Κ.Ε.
Οι ζοφερές οικονομικές συγκυρίες έχουν γεμίσει την κοινωνία μας με αναξιοπαθούντες συμπολίτες. Υπάρχουν οικογένειες που στερούνται και τα απολύτως αναγκαία για την επιβίωση τους, μια των οποίων και η παρούσα για την οποια γίνεται ή συγκεκριμμένη εκθεση ζωγραφικής, τα έσοδα της οποίας διατίθονται προς ανακούφιση της, εν οψει των αγίων ημερών που έρχονται
Οι καλλιτέχνες της ΕΙ.Κ.Ε. και όχι μόνον με συγκινητική προθυμία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την πραγματοποίηση αυτου του θεάρεστου έργου αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι γενικά οι καλλιτέχνες δεν είναι μόνο ατομα με καποια ιδιαιτερη δεξιοτεχνία ,αλλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ με ζεστή και απέραντη καρδιά, και αποτελεί αυτό ένα δεύτερο Ταλέντο φέρνοντας αυτους πιο κοντά στους αληθινούς, τους ωραίους κανόνες που διέπουν την υπαρξή.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω και στον Δήμο Κέρκυραιων για την παραχώρηση του χώρου { περιστύλιο ) στο οποιον πραγματοποιείται η εν λογω εκδήλωση.

Με εκτίμηση και συναδελφική αγάπη.

Ο προεδρος της ΕΙΚΕ, Σ.Φρονιμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Κερκυρα
Η εφημεριδα της Κερκυραικης Εικαστικης Ενωσης. Επιμελεια Υλης: Η.Μεταλληνου