Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
Το 106, ο νέος Εκθεσιακός Χώρος Δημιουργών και Παραγωγών Κέρκυρας,
σας προσκαλεί στα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής της κ. Ηλιάνας Μεταλληνού, τη Δευτέρα 30 Μαΐου και ώρα 8.30 μμ. στον πεζόδρομο Μανδουκιού Νο 106 στο Νέο Λιμάνι.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 15 Ιουνιου 2011.


Εκθεσιακός χώρος 106 στον πεζόδρομο του Mαντουκίου

Σήμερα είναι επιτακτική η ανάγκη όλοι να στραφούμε στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στην ΠΑΡΑΓΩΓΗ και στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. Για το σκοπό αυτό δημιουργήσαμε έναν εκθεσιακό χώρο στο106 του πεζόδρομου στο Μαντούκι. Στο χώρο αυτό μπορεί ο κάθε κάτοικος των νησιών μας (Κέρκυρα – Παξοί – διαποντια) να εκθέτει τις δημιουργίες ή τις παραγωγές του ΔΩΡΕΑΝ.

Στόχος μας είναι να γίνουν γνωστά στο ευρύ κοινό –και λόγω διέλευσης επιβατών από κρουαζιερόπλοια – ώστε να υποστηριχθεί η εγχώρια παραγωγή και δημιουργία. Μια τέτοια κίνηση αλληλεγγύης θα επιφέρει πολλά θετικά αποτελέσματα που ο κάθε ένας μας μπορεί να φανταστεί. Έλα να δείξεις το κρασί σου, το μέλι, τη μαρμελάδα, …, τους πίνακες ζωγραφικής, την χειροτεχνία ξύλου, την ελιά, τα βότανα, το λάδι και ότι άλλο κατασκευάζεις ή παράγεις. Να αυξήσεις το εισόδημά σου και να προσφέρεις στην άνοδο του πολιτισμού και της οικονομίας του τόπου σου.

Αρχίζουμε 30/5/2011 με την έκθεση ζωγραφικής της Ηλιάνας Μεταλληνού, ώρα 8:30 μμ.
Κατά τη διάρκεια των εκθέσεων θα συζητούνται θέματα που αφορούν τα προϊόντα ή τη δημιουργία, καθώς και διάφορα προβλήματα της καθημερινότητας προς επίλυση όπως ρύπανση, διαχείριση στερεών αποβλήτων, ποδήλατο, παιδεία,…

Από ειδικούς θα δίνονται οδηγίες για να φτιάχνεις ή να παράγεις κάτι που έχεις σκεφτεί και επιθυμείς. Τηλέφωνα επικοινωνίας. Σταθερό 26610-47106, Κινητό 693-7203832/ e-mail georgiadisan@yahoo.gr
Ανδρέας Γεωργιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Κερκυρα
Η εφημεριδα της Κερκυραικης Εικαστικης Ενωσης. Επιμελεια Υλης: Η.Μεταλληνου