Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010

ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΛΑΤΙ

ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σας προσκαλούμε στον Κήπο των Παλαιών Ανακτόρων σε μία βραδιά αφιερωμένη στον Σύγχρονο Κινηματογράφο, στις 24 Αυγούστου 2010, την βραδιά της πανσέληνου. Ώρα προσέλευσης 21.00.


Το μεγαλύτερο δίκτυο ταινιών μικρού μήκους στον κόσμο

Η Future Shorts είναι ένα από τα πιο γνωστά και καινοτόμα labels ταινιών μικρού μήκους που από το 2003 έχει δημιουργήσει ένα ταχύ και επεκτατικό δίκτυο, δίνοντας την ευκαιρία σε παραγωγούς ταινιών να παρουσιάσουν την εργασία τους στη μεγαλύτερη θεατρική πλατφόρμα παγκοσμίως.

Με πάθος, πιστεύοντας στην δημιουργία ενός πολιτισμού γύρω από το μέσο, ενώ ταυτόχρονα η Future Shorts αναγνωρίζεται από τους παραγωγούς ταινιών, τη βιομηχανία και τον Τύπο παγκόσμια, για την ποιότητα και την μοντέρνα οπτική της.

Η Future Shorts λειτουργεί ως φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους και παρέχει ένα εναλλακτικό σύστημα στο παραδοσιακό πρότυπο των φεστιβάλ ταινιών, Το διεθνές δίκτυο περιλαμβάνει αυτήν την περίοδο περισσότερες από 60 πόλεις και 20 χώρες που παρουσιάζουν διαλογές ταινιών παγκοσμίως.

Ένας από τους στόχους της είναι να παρέχει μια εναλλακτική κινηματογραφική εμπειρία, όπου οι διαλογές θα συνοδεύονται συχνά από άλλα στοιχεία πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένων των rescore εκτελεστών, εγκαταστάσεων, ζωντανής μουσικής και άλλων δρώμενων.

Στην Ελλάδα είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται δημοσίως ταινίες από την Future Shorts. Η προβολές θα γίνουν στην Κέρκυρα την Τρίτη, 24/8 στον φημισμένο για την ιδιαίτερη του ατμόσφαιρα Κήπο των Παλαιών Ανακτόρων, με την πανσέληνο του Αυγούστου και το άρωμα θερινού κινηματογράφου.

Μια συνεργασία της Πινακοθήκης του Δήμου Κερκυραίων, της Future Shorts και της Μonopolis productions

www.futureshorts.com - http://www.monopolis.gr - http://www.artcorfu.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Κερκυρα
Η εφημεριδα της Κερκυραικης Εικαστικης Ενωσης. Επιμελεια Υλης: Η.Μεταλληνου