Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥΛΙΑ

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥΛΙΑ

Από το 1991 όπου και ιδρύθηκε η Εικαστική Κερκυραϊκή Ένωση (ΕΙ.Κ.Ε.) προσπαθεί με κάθε τρόπο να ευαισθητοποιήσει την εκάστοτε τοπική αυτοδιοίκηση για να μπορέσει να αποκτήσει μια στέγη ούτως ώστε να μπορεί πιο εύκολα να επιτελεί το πολύτιμο έργο της που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε προσωπικά -γνωρίζω δυνατές προσπάθειες από το παλαιότερο Δ.Σ. και πρόεδρο τον κυρ. Στέφανο Μιχαλόπουλο. Όμως τα άτομα τα οποία αποτελούσαν τον κορμό της τοπικής αυτοδιοίκησης μάλλον ήταν από ξύλο που δεν καιγότανε, καταλαβαίνετε, να έχεις τις αποθήκες σου γεμάτες ξύλα που όμως δεν καίγονται ……
Από το 2008 όπου έγινε η αναβίωση της ΕΙ.Κ.Ε. δεν σταμάτησαν οι προσπάθειες με το καινούργιο Δ.Σ. με πρόεδρο τν κυρ. Σπύρο Φρόνιμο απεναντίας και παρόλη την καλή διάθεση και ευαισθησία του τώρα δημάρχου κυρ. Σωτ. Μικάλεφ κλείσαμε αισίως δυο έτη με προσωπική ταλαιπωρία όπου δεν είναι εύκολο να την περιγράψω, δυο χρόνια επί της διαδικασίας.
Σήμερα 21-4-10 η τελευταία απάντηση που πήρα από την κυρ. Κούρκουλου όπου είναι υπεύθυνη τον κληροδοτημάτων της περιοχής όπου βρίσκεται το συγκεκριμένο κληροδότημα, ήταν ότι τον Οκτώβριο του 2010 θα εκδικαστεί η υπόθεση για να μπορέσει εν συνεχεία να περάσει, Θεού και Δημάρχου θέλοντος δημοτικό συμβούλιο.
Ως τότε φίλοι μου αδέλφια αλήτες πουλιά υπομονή και μια ευχή : O δήμαρχος που θα έχουμε μετά τις εκλογές να είναι φιλότεχνος και από ξύλο καλό.

O προεδρος της ΕΙΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Κερκυρα
Η εφημεριδα της Κερκυραικης Εικαστικης Ενωσης. Επιμελεια Υλης: Η.Μεταλληνου