Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΤΗΣ ΕΙ.Κ.Ε.

Η Εικαστική Κέρκυραικη Ενωση
στην προσπάθεια της να ανοίξει νέους ορίζοντες που θα συμβάλουν στην πολιτιστική αναβάθμιση του Νομού μας, προγραμμάτισε τις εξής εκδηλώσεις για το 2010:

1) Aναβίωση του ΄΄Εικαστικού φθινοπώρου΄

2) Αναβάθμιση της ιστοσελίδας μας

3) Εκδοση μηνιαίας εφημερίδας έντυπης και σε ηλεκτρονική μορφή.

4) Μετά την ομαδική έκθεση στο Troisdorf της Γερμανίας ( Νοεμβριος 2009 ), προγραμματίζεται έκθεση στο εξωτερικό για κάθε έτος.

5) Συνεργασία με καταστηματάρχες της πόλης μας για φθηνότερα υλικά, επιδεικνύοντας την ταυτότητα της ΕΙ.Κ.Ε.

6) Οργάνωση έκθεσης ( θεσμός ) για το Δεκαπενταύγουστο, με θέμα την μορφή της Παναγίας.

7) Οργάνωση έκθεσης (θεσμός) κατά έτος με θέμα λιτάνευση του σεπτού σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνος.

8) Να συνεχιστεί η εκδήλωση που γίνεται κατά την διάρκεια του Κερκυραικού Καρναβαλιού (πάρτυ και έκθεση πινάκων με ανάλογα θέματα ).Επιπλέον, στην προσπάθεια διεύρυνσης του Σωματείου που αριθμεί 86 ενεργά μέλη, καλούνται όλοι οι φίλοι της ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας (art foto) κοσμημα, χαρακτική, ποίηση, λογοτεχνία, κ.λ.π. να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που θα υλοποιούνται, με σκοπό η Εικαστική δραστηριότητα να είναι υγιής.


Κλείνοντας
:

«”Από μας εξαρτάται να κάνουμε την τέχνη να αξιοποιήσει την καθημερινότητα μας και έτσι η καθημερινότητα να γίνει τέχνη. Είναι ευθύνη δική μας (των καλλιτεχνών) να μην εγκλωβιστούμε στο ‘’ατομικό Σούπερ’’ και να σταματήσουμε να είμαστε θαμμένοι στους φόβους του εγωιστικού εγώ μας. Ανοιχτή πρόσκληση για την συνέχιση του έργου της ΕΙ.Κ.Ε. Σε κάθε νέα ιδέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Κερκυρα
Η εφημεριδα της Κερκυραικης Εικαστικης Ενωσης. Επιμελεια Υλης: Η.Μεταλληνου